Nieuws

Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen en organisatie doe je hier.

Dutch TechZone over samenwerking, circulariteit en duurzaamheid.

 Lees hier een item over onze vestiging in Hoogeveen.

Hoogeveen – in de voormalige fabriek van Spijkstaal krijg ik vanmiddag een kijkje in de keuken van flexibele leidingsystemen. We spreken met John de Keijzer, commercieel directeur, en met andere bevlogen medewerkers van GrainPlastics B.V. over de producten, geschiedenis en toekomst van de partij in Hoogeveen en Leeuwarden. Bij aankomst op de parkeerplaats staat de zon hoog en is het warm, maar bij betreden van het pand laat iedereen meteen een onvermoeibare, enthousiaste indruk achter. Dat belooft alvast veel goeds voor het interview!

Aan de Industrieweg 45a worden er dus flexibele en starre leidingsystemen gemaakt. Deze systemen zijn al van heinde en verre te zien, want de grotere, flexibele varianten staan om enorme spoelen gewikkeld voor het bedrijfspand. Het gaat hierbij dan vooral om gladwandige systemen voor water-, gas-, persleidingen, kabelbescherming en geribbelde PP vrijverval riolering. De kunststof producten worden daarom voornamelijk gebruikt in de grondweg-, en waterbouw, maar gasbedrijven en waterbedrijven hebben ook profijt van de producten van GrainPlastics.

Ander nieuws

Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen en organisatie doe je hier.

Vragen over onze producten?

Stuur ons een mail of bel ons.