Nieuws

Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen en organisatie doe je hier.

GRAINPLASTICS EN PIPELIFE BUNDELEN KRACHTEN NA OVERNAME

EEN NOG STERKERE PROPOSITIE

Begin mei is GrainPlastics B.V. overgenomen door Wienerberger. Deze strategische stap versterkt zowel de positie van Wienerberger als van Wienerberger-dochter Pipelife en GrainPlastics. De overname biedt klanten een nog sterkere propositie op het gebied van water- en energiebeheer, dankzij gebundelde expertise, een uitgebreider portfolio met meer capaciteit.

Op de foto (v.l.n.r.):

Stephan Vermeulen – Managing Director Vermeulen groep
Jos van Steijn – Algemeen directeur GrainPlastics
Aart Jan van der Meijden – Algemeen directeur Pipelife Nederland

GrainPlastics is gespecialiseerd in de productie van drainagesystemen, kabelbescherming voor agrarische, industriële en infrastructurele toepassingen en leidingen voor gas- en watertransport. Met productielocaties in Leeuwarden en Hoogeveen bedienen we een breed scala aan klanten. De samenvoeging van GrainPlastics en Pipelife biedt nieuwe mogelijkheden voor groei en innovatie. Samen kunnen wij de markt nog beter ondersteunen bij duurzaam waterbeheer en de realisatie van het elektriciteitsnetwerk in Nederland. GrainPlastics was onderdeel van de Vermeulen Groep. 

Over Pipelife
Als een van Europa’s grootste producenten van kunststof leidingsystemen wil Pipelife zorgen voor een veilige en duurzame distributie van energie en water. Gevestigd in Enkhuizen ontwikkelt, produceert en levert Pipelife Nederland al 75 jaar een slim en compleet programma leidingsystemen. Pipelife Nederland behoort tot de Pipelife Group, onderdeel van Wienerberger. De Pipelife Group heeft wereldwijd 24 vestigingen en ca. 3.300 medewerkers. 

Over Wienerberger
Wienerberger is met meer dan 200 productielocaties in 28 landen toonaangevend leverancier van duurzame oplossingen voor de gehele gebouwschil, voor nieuwbouw en renovatie, en voor infra, water- en energiemanagement.

Ander nieuws

Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen en organisatie doe je hier.

Vragen over onze producten?

Stuur ons een mail of bel ons.