Nieuws

Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen en organisatie doe je hier.

Even voorstellen: Niels Paauwe.

 

Wij willen graag onze nieuwe Accountmanager voor de regio West Nederland  aan u voorstellen.

Wat gaat Niels doen?

Niels zal voor GrainPlastics het westen van Nederland (Noord Holland, Zuid Holland, Utrecht, Zeeland en Noord Brabant) gaan vertegenwoordigen vanaf 2022!

Wie is Niels?

Voor een aantal relaties zal Niels geen onbekende zijn en zal hij zelfs al met een GrainPlastics visitekaartje hebben aangeklopt. Voorheen was Niels werkzaam voor een zusterbedrijf van GrainPlastics; Kijlstra Riolering.

Ook is hij werkzaam geweest voor diverse producenten en importeurs van kunststof leiding- en relining-systemen voor de woningbouw, utiliteit en de grond- weg- en waterbouw.

Niels, waar kijk je naar uit in je nieuwe betrekking bij  GrainPlastics?

Ik kijk er naar uit om me weer bezig te houden met kunststof leidingsystemen bij GrainPlastics. Vooral omdat GrainPlastics een mooi overzichtelijk pakket heeft aan PP en PE leidingsystemen met een duidelijk oog voor het milieu en de toekomst. Zo zijn de leidingsystemen bij GrainPlastics 100% circulair en wordt een groot gedeelte van de leidingsystemen gemaakt van gerecyclede grondstoffen. Hiernaast zijn bijvoorbeeld de gasleidingen al gecertificeerd voor het transport van waterstofgas. Dit geeft aan dat wij helemaal klaar zijn voor een mooie “duurzame” toekomst! 

Ander nieuws

Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen en organisatie doe je hier.

Vragen over onze producten?

Stuur ons een mail of bel ons.