Verslag kennismakingsdag 17 en 18 Oktober

Kennismakingsdag

Inmiddels zijn de kennismakingsdagen achter de rug, als u alsnog benieuwd bent naar ons verhaal als werkgever kunt u ons altijd bereiken via info@grain-plastics.nl en 058-2983474. Wij vertellen u graag meer over ons bedrijf.

Op woensdag 17 en donderdag 18 oktober hebben wij onze deuren geopend voor potentiële collega’s. Op deze dagen was het mogelijk om vrijblijvend een kijkje te nemen bij ons op de werkvloer. Wij wilden hiermee ons publiek de kans te bieden om een kijkje te nemen in onze fabriek zodat wij konden laten zien waarom solliciteren bij GrainPlastics een goed idee is.

De aanmeldingen kwamen vrij vlot binnen en uiteindelijk hebben 17 personen onze presentatie en rondleiding bijgewoond.
Na afloop heeft een mooi aantal bezoekers een afspraak gemaakt voor een vervolg-gesprek, dit is natuurlijk een prachtig resultaat en wij zijn dan ook erg blij met deze belangstelling.

Als kers op de taart kwam Omrop Fryslân nog een interview afnemen donderdagmiddag. Onderstaand kunt u de geluidsopnamen beluisteren, op deze opnamen zijn onze collega’s Edzard Adema en Harry Dantuma samen met een tweetal bezoekers te horen; uiteraard wel in onze moedertaal, namelijk Fries. Voor een uitleg of vertaling kunt u ons altijd bereiken op 058-2983474.

Opname deel 1

Opname deel 2

Bezoek Omrop Fryslân en beluister de hele uitzending
Download uitnodiging kennismaking pdf

Share on Google+Share on LinkedInShare on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone
Back to Top