Uitreiking ISO certificaat GrainPlastics Hoogeveen

ISO_CertOp vrijdag 26 april heeft GrainPlastics in de vestiging Hoogeveen het ISO 9001 certificaat voor het GASTEC leidingsysteem in ontvangst mogen nemen.

Sinds 2017 is er door ons team in Hoogeveen hard gewerkt om alle kwaliteitseisen goed op schrift vast te leggen en daarmee te voldoen aan de eisen van het ISO 9001 , zo is het proces omtrent productie en kwaliteitsbewaking onder de loep genomen en aangepast waar nodig om het certificaat te bemachtigen.

Gasten tijdens deze uitreiking waren mevr. Bianca van Lunenborg van Bureau In Focus en mevr. Josee Bakker van de afdeling Economische zaken Gemeente Hoogeveen.

Mevr. Van Lunenborg heeft ons begeleid in dit proces en heeft er samen met Emmo Weisenbach (KAM-medewerker bij GrainPlastics) voor gezorgd dat de overgang naar de ISO-werkwijze zo soepel mogelijk kon verlopen.

Mevr. Bakker heeft al eens eerder kennis gemaakt met ons bedrijf in Hoogeveen tijdens een rondleiding waarbij de Burgemeester en Wethouders van Hoogeveen een kijkje binnen onze productie werd geboden.

Jos van Steijn (Algemeen Directeur van GrainPlastics) had de eer om het certificaat in ontvangst te mogen nemen van mevr. van Lunenborg waarna het certificaat aan zijn “spijker” kon worden opgehangen in de aankomsthal van onze vestiging te Hoogeveen.

ISO_Groepsfoto

 

Share on Google+Share on LinkedInShare on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone
Back to Top